Pulpa de oaie fără os – este o taietura cu os din membrele posterioare ale animalului. Aceasta reprezinta o bucata de carne clasica, carnoasa, consistenta si robusta.
Ca aspect prezinta carne macra frumos marmorata de un rosu-roze, fasii foarte subtiri de grasime si un os cu maduva osoasa vizibila, incorporat in fleica de carne. Osul si grasimea potenteaza gustul preparatelor culinare, facandu-le mai savuroase si suculente.
Cu o cantitate de 26g-35g de proteine la 100g de carne de oaie prajita, aceasta asigura peste jumatate din doza de proteine recomandata zilnic unui adult.
Produs 100% natural, fara conservanti, fara aditivi, fara amelioratori.
Mod de preparare
Pulpa de oaie poate fi folosita ca ingredient intr-o varietate de retete delicioase.
Foarte cunoscuta de catre comunitatile din tara noastra dar si din celelalte tari este friptura de pulpa de oaie . Aceasta poate devini frageda, suculenta, delicioasa si moale, daca este gatita corespunzator.
Se poate gati diversificat, fie pe gratarul de la cuptor ori pe o tava, in tigaie cu ulei incins ori in tigaie grill in suc propriu, la gratar pe lemne sau pe gaz, fiarta sau la friteuza, pulpa de oaie, poate face cu usurinta festinul meselor de sarbatoare.
Gustoasa si incantatoare ramane, la loc de cinste, friptura de pulpa de oaie gatita la cuptor.
Un sfat important pentru ca pulpa de oaie sa fie gatita bine, este ca acesta sa fie adusa la temperatura camerei si fara lichid deasupra.
Cu o combinatie de usturoi, ulei de masline, rozmarin, cimbru, Dijon, sare si piper, turnata deasupra imediat dupa asezarea fleicilor in tava, aceasta friptura iese extrem de suculenta, moale si echilibrata. Se tine la cuptor pana cand temperatura interna a carnii ajunge la 60 de grade C si se lasa asa pana la aproximativ 2 ore.
Se scoate din cuptor, se aseaza pe un platou pe pat de fire de rozmarin, frunze verzi de dafin si salvie, felii de portocala si morcovi caramelizati, si se serveste alaturi de vinete gratinate la cuptor.
Gatire: gratar, tigaie, tigaie grill, temperatura joasa, sous-vide, ciorbe, supe, tocanite, BBQ smoker.
Alte informatii
Mod ambalare- vid punga de minim 1 kg
PRODUSELE SE LIVREAZA REFRIGERATE( folosim si congelate in cazul epuizarii stocului de refrigerat).
Pretul este per kilogram.
Politica de transport
In momentul procesarii comenzii dumneavoastra un operator de la depozit vā va transmite costul total prin e-mail sau telefonic iar a doua zi se va face livrarea.
PRODUSELE SE LIVREAZA CONGELATE.
Transport cu masinile frigorifice proprii pe rutele stabilite in prealabil:
In Adjud livrarile se fac in fiecare zi de luni pană vineri iar transportul este complet gratuit.
Marti:
Ruta 1 – Focsani, Ramnicu-Sarat ,Buzau, Ploiesti, Bucuresti
Miercuri:
Ruta 1 – Tecuci, Hanu Conachi, Galati, Braila
Ruta 2 – Campina, Comarnic, Sinaia, Predeal, Brasov
Ruta 3 – Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca
Joi:
Ruta 1 – Barlad, Vaslui, Iasi, Roman
Ruta 2 – Bacau, Moinesti, Comanesti, Tg. Ocna, Onesti
Ruta 3 – Turda, Tg. Mures, Miercurea Ciuc
Vineri:
Ruta 1 – Focsani, Ramnicu-Sarat, Buzau, Ploiesti, Bucuresti
Sambata:
Ruta 1 – Constanta, Slobozia
Pentru comenzile intre 200 LEI si 2000 LEI se plateste transport 29 RON
Comenzile ce depasesc suma de 2000 LEI au transport gratuit.